Sedací matrac BIG KING

Viete si predstaviť produkt, ktorý bude najobľúbenejším kúskom nábytku všetkých členov Vašej domácnosti a pri ktorom budete mať sebecký pocit majetníctva zakaždým, keď ho bude chcieť užívať niekto iný okrem Vás? Takýmto kúskom je bezpochybne sedací matrac BIG KING. ...

Viacúčelový matrac BIG KING svojou variabilitou zabije jednou ranou naraz niekoľko múch a ešte bude aj dizajnovou ozdobou vašej domácnosti. Vďaka mnohým možnostiam jeho využitia si ho určite zamilujete.

 

Matrac je vyrobený v tvare polkruhu, ktorý spojením dvoch kusov dohromady vytvorí matrac v okrúhlom tvare, ktorú môžete využiť ako podložku na hranie pre vaše ratolesti, či batolenie bábätka, alebo tiež ako príležitostné lôžko na spanie pre nečakanú návštevu, prípadne na leňošenie a oddych vás samotných. 

  

V prípade, že si želáte pohodlný sedák s opierkou chrbta využiteľný napr. pri čítaní kníh, pozeraní televízie alebo len tak na relax, jednoduchým spojením suchých zipsov a odklopením stredového výrezu vytvoríte z matraca v priebehu pár sekúnd praktické a pohodlné kreslo. Úžasné, však?

 

 

Tento praktický sedací matrac skrátka ponúka nekonečné množstvo využitia, preto by vo Vašej domácnosti určite nemal chýbať :)

 

 

 

Featured Products

  1. Výpredaj

    -44%
    BIG KING sedací matrac, Paradise 03/99
    BIG KING sedací matrac, Paradise 03/99
    129,36 € 232,70 € Ušetríte:103.34€ (-44%)